Servicii Extinse: servicii de mentenanta, management proiect training legate de administrarea website-ului si training personal.

Actualizare website

Prespune actualizarea website-ului (zona de stiri, blog, forum, retele sociale, galerii de imagini) cu texte, imagini, video sau alt tip de content din proprietatea clientului sau continut din website-uri externe de la care clientul are permisiunea.

Reformulare articole, descrieri produse, etc. vechi, tinand cont de cuvintele cheie si paginile targetate de client pentru obtinerea densitatii de cuvinte optime pe pagina.

Moderare postari, notificari raspunsuri pe platofmele clientului (in cazul in care un raspuns de specialitate este urgent si necesar).

Se executa tinand cont in permanenta de cuvintele cheie targetate de client.

 

Reprezentarea companiei in relatia cu website-uri externe

Serviciu pentru companiile care ofera diverse servicii catre alte firme/companii cu website-uri.

Exemple: www.zonabran.ro, www.snec.ro, www.ghidelectric.ro.

 

Trainig angajat firma

Serviciu de pregatire a unui angajat al clientului pentru actiuni de promovare, cu scopul de a desfasura si dezvolta planuri de actiune prestabilite.

Se recomanda alegerea unui angajat cu o pregatire medie, familiarizat cu termenii utilizati in search engine optimization.

 

Studii si cercetare

Se refera indeosebi la constituirea pentru client a unor baze de date specifice.

Exemple de studii: Cate cataloage de firme romanesti exista online? Cate dintre ele sunt gratuite si vizibile pentru robotii de cautare? Cate dintre ele ofera link pe anchor text? Care dinte aceste linkuri sunt do follow?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.