Pagina cu detalii privind serviciile SEO oferite de societatea comerciala SEO eXtend Serv.

Pre-Auditare

Serviciu gratuit necesar pentru actiunea de Auditare website, in scopul eficientizarii comunicarii si a intelegerii scopului website-ului, etapa in care se stabileste incheierea sau nu a unui contract de prestari servicii.

Pentru companiile/firmele noi, care inca nu au website-ul online (recomandat si pentru cele online, pagini indexate deja) va rugam sa trimiteti pe email raspunsurile la Scop website, fisier document care se poate descarca in format .DOC de la download Scop Site.

Pentru companiile/firmele cu traditie (site existent, indexat deja) in online se solicita :

– detalii minime despre scop site;

– lista de cuvinte cheie propuse de client pentru care se doreste optimizarea online;

– lista cu potentialii concurenti;

– istoric al actiunilor de programare si webdesign;

– istoric al actiunilor SEO;

– acces la rapoartele din Google Analytics si/sau statistici on server.

 

Auditare website

Serviciu in care se analizeaza in amanunt website-ul, in functie de datele oferite de client in etapa de pre-auditare.

In urma rularii unor programe de diagnoza si teste de usabilitate se concretizeaza intr-un raport ce cuprinde erori/disfunctionalitati/omisiuni in site, un nou studiu studiu al cuvintelor cheie si al concurentei pe noile expresii/cuvinte cheie remarcate.

Este necesar un cont de acces la Google Webmaster Tools.

 

Planuri de actiuni SEO

Oferim doua tipuri de planuri de actiune: pe termen scurt si pe termen lung.

Planurile de actiune pe termen scurt presupun actiuni imediate si necesare pentru eliminarea erorilor si a disfunctionalitatilor.

In cele mai multe cazuri este necesara programare web (serviciu extern ales de client sau propus de societatea noastra).

Alaturi de rapoartele cu stadiul actualizarilor, se verifica si functionalitatea cerintelor solicitate firmei de programare.

Planurile de actiune pe termen lung sunt legate de zona de dezvoltare a website-ului si tin de implementari de module menite sa autosustina websiteul de promovat (implementare forum, blog, director web).

 

Actiuni SEO defalcate:

Studiul cuvintelor cheie

Actiune utila pentru o targetare mai exacta a cuvintelor cheie atunci cand firma doreste si alte alternative privind cuvintele/expresiile cheie de optimizat.

Evolutie cuvinte cheie

Consta in urmarirea saptamanala a dinamicii cuvintelor cheie si raportarea catre client a pozitiilor pe respectivele expresii/cuvinte cheie.

Inscriere in directoare web

Oferim doua tipuri de inscriere: in directoarele web care cer link back sau cele total gratuite.

Se poate executa atat in lista propusa de client cat si in lista disponibila (peste 500 directoare web romanesti) pentru garantarea unui minim de 300 de directoare.

La cerere expresa, ultima versiune de lista se poate cumpara, pentru executie in cadrul companiei clientului sau al altor servicii specializate pe inscrierea in directoare web.

Inscrierile se fac cu titlurile si expresiile propuse de client. Contra cost, se pot alege titluri si executa descrieri acceptate de marea majoritate a directoarelor web.

Inscriere in directoare firme

Pe moment, doar in listele oferite de client, fiind in lucru o lista cu directoare firme gratuite, platite, care ofera sau nu link (direct/indirect) catre site.

La cerere se poate face un studiu asupra directoarelor de firme active in Romania.

Inscriere in site-uri de anunturi gratuite

Pe moment, doar in listele propuse de client, fiind in lucru o lista cu websiteuri de anunturi gratuite, platite, care ofera sau nu link (direct/indirect) catre site.

La cerere se poate face un studiu asupra websiturilor de anunturi active in Romania.

Promovare prin comentarii

Se executa pe bloguri, forumuri, retele sociale, cu anchor text pe cuvintele targetate de client.

Se executa doar in listele propuse de client.

Este necesara o persoana din firma capabila sa ofere raspunsuri la comentariile de specialitate pentru o continuare naturala a comunicarii.

La cerere se poate face un studiu asupra forumurilor, blogurilor, retelelor sociale sau altor zone active active in Romania de unde se pot obtine linkuri catre site-ul de promovat.

Consultanta privind cumpararea de publicitate sau parteneriate legate de publicitatea online.

Se refera la cumpararea de publicitate pentru client, oferirea de produse sau servicii pentru reclama pe website-uri de interes pentru client sau la schimb de publicitate cu websiteurile interesate linkuri/bannere in websitul/reteaua de website-uri ale clientului.

Nu executam campanii AdWords sau in alte retele de publicitate similare, la cerere expresa aceste servicii fiind disponibile prin parteneri externi, inclusiv pentru actiuni de email marketing.